Tilčeki proslavili četvrti rođendan premijernom utrkom Tilčekov put

U petak, 31. svibnja, na području Stankova, s polaznom i završnom točkom u prekrasnom turističkom objektu „Moj hir“, članovi Tilček Team-a obilježili su svoj četvrti rođendan organizacijom premijerne utrke Tilčekov put.

Unatoč promjenjivim vremenskim uvjetima, koji su uključivali izmjenu sunčanih razdoblja i jakih pljuskova, na utrci je sudjelovalo čak 120 od ukupno 160 prijavljenih natjecatelja. Staza utrke bila je izazovna i zanimljiva, s brojnim uzbrdicama i nizbrdicama, a velika količina oborina pretvorila je dio staze u blatan izazov.

Natjecatelji su se natjecali u muškoj i ženskoj kategoriji, a najbrži među njima su bili:

ŽENE

  1. Sanja Đapić Štriga – 35 minuta i 57 sekundi
  2. Renata Kožar (SD Munjara Ozalj) – 39 minuta i 1 sekunda
  3. Maja Čavlović – 39 minuta i 10 sekundi

MUŠKARCI

  1. Kristijan Rubinić (AK Jastreb 99) – 29 minuta i 34 sekunde
  2. Leonardo Pavina (SD Vrhovac) – 30 minuta i 14 sekundi
  3. Kruno Štriga (AK Zabok) – 31 minuta i 51 sekunda

Nakon utrke, Tilčeki su, u svom poznatom stilu, organizirali druženje za sve natjecatelje, brojne partnere utrke i prisutne uz živu glazbu i delicije Tilček grill Team-a. Natjecatelji, koji su stigli iz svih dijelova Hrvatske i inozemstva, pohvalili su kompletnu organizaciju utrke te već najavili dolazak na sljedeću utrku Tilček Team-a.

Tilčeki su svojom premijernom utrkom postavili visoke standarde te s optimizmom iščekuju rujan i premijerno izdanje lige Tilčekov put, koja će se održavati četiri petka u rujnu, počevši od 6. rujna. Posebnost lige bit će različite staze za svako kolo, a sve na području Stankova.