Tilček Team obilježava 4. rođendan uz premijerno izdanje utrke Tilčekov put

Nakon dvije uspješno odrađene virtualne utrke Tilčekov put (2021. i 2023.), članovi Tilček Teama odlučili su da je vrijeme za veliku promjenu. Odustajući od virtualnih liga (za sada), okreću se organizaciji pravih utrka i lige Tilčekov put.

Pred nama je premijerno izdanje utrke Tilčekov put, koja će se održati 31. svibnja 2024. godine na području Stankova (grad Jastrebarsko). Start i cilj utrke bit će kod prekrasnog turističkog objekta “Moj hir”, koji je ujedno i domaćin natjecateljima. Nakon same utrke, svi prisutni će uživati u hrani koju će pripremiti profesionalni kuhari, uz posebno pripremljen roštilj, te uz iznenađenja koja će upotpuniti ovaj nezaboravan događaj.

Liga Tilčekov put: Novo poglavlje u trkačkom svijetu

Utrka Tilčekov put predstavlja samo uvod u nešto veće što smo Tilčeki isplanirali – ligu Tilčekov put.

Liga kreće u mjesecu rujnu, s četiri kola lige koja će se održati na istoj stazi kao i rođendanska utrka. Početak lige Tilčekov put planiran je za 7.9., a svaki petak tijekom rujna bit će rezerviran za natjecateljska kola. Na svakom kolu lige očekuje vas zanimljiva staza, odlična hrana, zabava i sve što ide uz to, sve u prekrasnom ambijentu “Moj hir”.

PRIJAVA NA UTRKU (kliknite za prijavu)