Preko 4.000 kilometara u četvrtom kolu; donosimo izračun timskog natjecanja

Odrađenim četvrtim kolom lige srušili smo još jedan ovogodišnji rekord, te je po prvi puta probijena granica od 4.000 km. Kako nam se bliži šesto i posljednje kolo, kilometara ima sve više i više.

Danas ćemo se informativno pozabaviti timskim natjecanjem, a prije nego što izračunamo timske brojke, idemo na Humanitarni put lige i na individualne rezultate.

U četvrtom kolu, Davor Čiček je pobjednik u kategoriji Trčanje/Hodanje u muškoj kategoriji, te je odlučio donirati namijenjeni iznos udruzi Vretenac iz Slatine (https://www.udruga-vretenac.hr). Osnovni cilj i djelatnost Udruge je okupljanje djece s teškoćama u razvoju, mladih i odraslih osoba s intelektualnim teškoćama, njihovih obitelji i bližnjih te stručnih djelatnika kroz niz organiziranih aktivnosti, kao i osvješćivanje opće populacije u lokalnoj zajednici o problematici ovih marginalno ranjivih skupina. Donator četvrtog kola je Caffe bar Urban iz Jastrebarskog.

Konačni pobjednici četvrtog kola u svakoj od kategorija su:

Đurđica Čondor u Trčanje/Hodanje, Inga Haraminčić u Trail/Planinarenje i Ivan Puškarić u MTB/Bicikl.

Vezano na timsko/klupsko natjecanje, kao što je poznato mjeri se prosjek svakog člana u timu/klubu za svih šest kola, a u obzir dolaze natjecatelji koji imaju barem jedan rezultat. Minimalni broj sudionika u timu/klubu je pet. Nakon četiri kola situacija je sljedeća:

Trčanje

Pahuljice – 109,15 bodova

Taekwondo klub Ozalj – 62,09 bodova

MM Trening – 37,62 bodova

Tilček Team – 17,07 bodova

The Doorsi – 10,56 bodova

Trail

Tim Kilimanjaro – 72,28 bodova

OK Jelen – 39,38 bodova

Frakcija – 38,67 bodova

Tilček Team – 27,27 bodova

 

S petim kolom krećemo u petak 17. veljače, a Humanitarni put se seli u žensku kategoriju Trail/Planinarenje. Donator petog kola je tvrtka Trgoplast d.o.o. iz Zagreba.