Posljednji dan prijava za Tilčekov put 2023; trenutno preko 220 prijava

Još danas (op. utorak 17.01.2023.) je dan kad je moguće prijaviti se na Tilčekov put 2023., a mogućnost prijave na ligu, odnosno obrazac za prijave na www.tilcekovput.eu se zatvara tijekom noći (iz utorka na srijedu). Uplate kotizacija/startnina se također moraju danas obaviti. 
Na istom mjestu gdje je sada obrazac za prijavu na ligu, u četvrtak navečer će se pojaviti obrazac za prijavu rezultata, a o kojem ćemo pisati u sljedećim danima.

Iako će točna i konačna brojka natjecatelja biti poznata tek sutra (op. srijeda) kad budu vidljive sve uplate kotizacija od današnjeg dana, danas vam donosimo malo teksta o statističkim podatcima i sljedećim danima, a trenutna situacija je sljedeća (op. utorak 17.01.2023. u 7.00h):
Trčanje/Hodanje – 124 natjecatelja
Trail/Planinarenje – 73 natjecatelja
MTB/Bicikl – 24 natjecatelja
Ukupno s uplaćenom kotizacijom/startninom je 125 natjecatelja ili nešto više od 71% od svih trenutno prijavljenih (pojedini natjecatelji imaju prijavljenih više kategorija).

Vezano na timsko/klupsko natjecanje imamo sljedeće timove/klubove sa više od tri prijavljena natjecatelja (potvrđeno znači da je uplaćena kotizacija/startnina):
Tilček team – Trail/Planinarenje – 16 (11 potvrđenih)
OK Jelen – Trail/Planinarenje – 8 (svi potvrđeni)
TIM KILIMANJARO – Trail/Planinarenje – 6 (svi potvrđeni)
Frakcija – Trail/Planinarenje – 6 (5 potvrđenih)

Pahuljice – Trčanje/Hodanje – 9 (svi potvrđeni)
Taekwondo klub Ozalj – Trčanje/Hodanje – 6 (5 potvrđenih)
SD Vrhovac – Trčanje/Hodanje – 3 (2 potvrđena)
Kako je razvidno iz prijava, trenutno imamo timove/klubove u kategorijama Trčanje/Hodanje i u Trail/Planinarenje, dok nam je MTB/Bicikl trenutno jedina kategorija bez prijavljenog tima/kluba.

Nakon što se prijave službeno završe, od sutra nadalje ćemo početi objavljivati razne upute i tekstove koje naši „stari“ natjecatelji već više ili manje znaju, a vezane su na postavljanje vaših aktivnosti na Stravi i sličnim sustavima na javno, o prijavama rezultata, itd..

Da podsjetimo, prvo kolo kreće u petak 20. siječnja u 00:01h. I traje sve do nedjelje 22. siječnja 23:59h.

Ukoliko budete imalo bilo kakvo pitanje, ne ustručavajte se pitati, jer zaista nema „glupih“ pitanja. Kažu, „tko pita, taj ne skita“. 😊
Molimo vas da obavezno pratite našu web stranicu i sve naše objave, a slobodno nas možete kontaktirati na e-mail info @ tilcekovput.eu, preko poruka na Facebook-u ili direktno na mobitel 095 77 200 70 (samo molim bez poziva u nenormalno vrijeme 😊).

PRIJAVA NA LIGU

SVI PRIJAVLJENI

P.S. Ukoliko imate volju i želju, molimo vas podijelite na društvenim mrežama ovu našu objavu još danas tijekom dana, tako da pokušamo našeg Tilčeka dovesti još do poneke osobe koja je možda propustila informacije o ligi. Vama je to samo jedan klik (u biti dva), a nama je to sve. Zahvaljujemo. 😊