Održano posljednje kolo lige Tilčekov put

Šestim i ujedno posljednjim kolom završilo je premijerno izdanje lige Tilčekov put. U šestom kolu smo vidjeli pravu borbu za bodove, a završilo je na sljedeći način:

Trčanje/Hodanje
Eva Ocvirk je slavila i u šestom kolu, ispred Danijele Horvat i Davora Tkalčića. Od žena, na četvrtom mjestu u ukupnom poretku je Đurđica Čondor. U kategoriji muškaraca Dražen Čondor je ukupno osvojio šesto mjesto, dok je Denis Kasunić osvojio sedmo mjesto.

Trail/Planinarenje
Rolando Ravnak s prednošću svega 1,5 boda ispred Tilena Ravnaka odnosi pobjedu u šestom kolu. Na trećem mjestu je završio Željko Kliček, ispred Tamare Ravnak koja je ujedno u ovom kolu i najbolja u kategoriji žena, dok je Lana Ostojić u ovom kolu osvojila šesto mjesto u ukupnom poretku, te Ivana Kokot deveto mjesto u ukupnom poretku.

MTB/Bicikl
U šestom kolu pobjeda odlazi Ivanu Puškariću, ispred Josipa Jakelića i Borne Vinceka. Kod žena, najviše uvrštena na osmom mjestu je Sandra Kuzmić, dok je Valentina Jakelić osvojila deveto mjesto u ukupnom poretku. U ovom kolu pobjednik u kategoriji MTB/Bicikl muškarci je sukladno „Humanitarnom putu“ donirao financijska sredstva udruzi po vlastitom izboru, te je pobjednik šestog kola odlučio donirati iznos udruzi Krijesnica.

Danas tijekom dana objavljujemo sve.

SVI REZULTATI (kliknite)