Ocvirk, Čondor i Jakelić pobjednici drugog kola; nastupilo 199 natjecatelja

Iako su objavljeni tek prvi rezultati drugog kola, koji se na kraju nakon mogućih reklamacija mogu do srijede i promijeniti, donosimo kratki osvrt na drugo kolo.

U kategoriji Trčanje/Hodanje prošlotjedna pobjednica Eva Ocvirk je ostala kratka za 340 metara da i drugi tjedan zaredom odnese pobjedu. U ovom kolu Đurđica Čondor je osvojila prvo mjesto, dok je na trećem mjestu Danijela Horvat, koja je nakon prošlotjednog drugog mjesta i dalje u samom vrhu. Muški dio natjecatelja osvaja četvrto i peto mjesto, a to su Dražen Čondor i Ivan Galović.

U kategoriji Trail/Planinarenje imamo najveće promjene. Eva Ocvirk koja u prvom kolu nije nastupila u toj kategoriji sada je osvojila prvo mjesto, ispred Marka Špehara i Karla Kovačića. Odmah iza njih na četvrtom mjestu je prošlotjedna pobjednica Lana Ostojić. U kategoriji Trail/Planinarenje (muškarci) ovotjedni pobjednik bira Udrugu po vlastitom izboru za Humanitarni put, a pošto je Marko Špehar najviše rangirani, Marko je odabrao da će se donacija izvršiti udruzi NOVA BUDUĆNOST iz Samobora. Udruga Nova budućnost je udruga za zbrinjavanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi izvan vlastite obitelji. Nova budućnost je udruga koja je postala najpoznatija preko projekta naših kolega iz Samobora (KCP Samobor) u projektu pod nazivom VELIKA SRCA TRČE, kojeg i sami naši članovi Tilček Team-a podržavaju već nekoliko godina.

U trećem kolu pobjednica u MTB/Bicikl bira Udrugu za Humanitarni put.

U kategoriji MTB/Bicikl, pobjeda odlazi na Hvar, kod Josipa Jakelića. Nakon prošlotjednog petog mjesta, u drugom kolu Josip je uvjerljivo osvojio prvo mjesto ispred Borne Vinceka koji je i drugi tjedan zaredom osvojio drugo mjesto i Ivana Puškarića koji je i drugo kolo zaredom na trećem mjestu. Prošlotjedni pobjednik Dražen Dvorski je u drugom osvojio šesto mjesto. Kod žena, Valentina Jakelić je i dalje najuvjerljivija, te je nakon prošlotjednog šestog mjesta u ukupnom poretku sada osvojila peto mjesto.

Čestitamo svim natjecateljima! Bravo! 

Ovotjedni rezultati i kilometraža su na razini prvog kola, iako je kiša i loše vrijeme utjecalo na izvedbe svih natjecatelja. Ono što nas veseli u razgovorima s vama je činjenica da je magarac Tilček utjecao na sve vas, te da ga često spomenete u vašim objavama i razgovorima.

Nastavimo u tom tonu, a u petak krećemo s trećim kolom.  

Rezultati (kliknite)