Imamo prve klubove/timove

U nepuna dva dana od otvorenja prijava imamo već prve prijave timova/klubova.

Prvi prijavljeni tim su “branitelji naslova” iz 2021. godine u kategoriji Trčanje/Hodanje, ekipa Pahuljica, a drugi tim/klub je domaćin lige Tilček Team u kategoriji Trail/Planinarenje.

Udružite se kao pojedinci u klub/tim, te osvojite nagrade za klubove/timove u svakoj od kategorija. Za sve Vas koji ste članovi nekog kluba ili tima, osmislili smo sustav nagrađivanja gdje svaki član Vašeg kluba/tima sudjeluje u klupskom/timskom natjecanju.

Za klupsko/timsko natjecanje vrijede sljedeća pravila:

  • Minimalni broj osoba koji se broji kao tim/klub je 5, a konačan broj članova nekog tima/kluba je neograničen;
  • Obavezno morate navesti u prijavi ime Vašeg tima/kluba, a sve ostalo prepustite nama; 
  • Kod natjecanja timova/klubova svi natjecatelji se utrkuju kao pojedinci (individualni natjecatelji), a organizator zbraja sve potrebne podatke za klupsko/timsko natjecanje;
  • Vrijede sva pravila kao u pojedinačnom natjecanju (1 bod za 480,00 metara dužine, 10 bodova za 480,00 metara visine), a obavezno morate imati mogućnost mjerenja visinske razlike odnosno prijeđenog puta sa poveznicom na jedan od sustava za praćenje aktivnosti, u kategoriji u kojoj je to naravno potrebno;
  • U izračun konačnog poretka idu svi rezultati članova pojedinog tima/kluba, te se računa prosjek bodova od svakog člana tima/kluba koji se je prijavio za svih šest kola (dijelimo sa brojem 6). Ukoliko se je netko prijavio i nije imao niti jednu aktivnost, tada se njegov rezultat NE uzima u obzir.

Da natjecanje bude poštenije, kod timskog/klupskog natjecanja mjeri se PROSJEK svih članova pojedinog tima/kluba koji su imali barem jednu aktivnost u kategoriji u kojoj su se prijavili.

Pehare za najbolje timove/klubove dijelimo u kategorijama:

  • Klub sa najvećim prosjekom po članu osvojenih bodova u toj kategoriji (MTB/Bicikl)
  • Klub sa najvećim prosjekom po članu osvojenih bodova u toj kategoriji (Trail/Planinarenje)
  • Klub sa najvećim prosjekom po članu osvojenih bodova u toj kategoriji (Trčanje/Hodanje)