Drugo kolo sa 10% više prijava i dvije nove stotke

Istekom roka za prigovor, neslužbeni rezultati su postali službeni, te su poznati pobjednici drugog kola.
Drugo kolo je bilo „na oko“ malo ugodnije jer nije bilo toliko vremenskih neprilika kao u prvom kolu, što se je svakako odrazilo na konačnom broju prijava rezultata. U drugom kolu prijavljeno je nešto više od 10% više rezultata nego u prvom kolu.

U drugom kolu ponovno smo imali dvije stotke (100 km), te su u drugom kolu tu „magičnu“ brojku napravili Josip Jakelić u kategoriji MTB/Bicikl i ponovno Đurđica Čondor u kategoriji Trčanje/Hodanje. Josip i Đurđica su uvjerljivo također ponovno osvojili prva mjesta u svojim kategorijama.

U kategoriji Trail/Planinarenje, Luka Bakarić je također ponovno osvojio prvo mjesto, što mu ovaj vikend donosi posebno zadovoljstvo. Pobjednik u muškoj kategoriji Trail/Planinarenje donira iznos udruzi po vlastitom izboru, a donator ovotjedne donacije je tvrtka Trgoplast d.o.o. iz Zagreba.
Luka je odlučio donaciju pokloniti udruzi „Jak kao Jakov“ iz grada Karlovca, a ide za humanitarnu udrugu za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti, s osnovnom djelatnošću prikupljanja i pružanja pomoći oboljeloj djeci i njihovim socijalno ugroženim obiteljima.

U sljedećem kolu „Humanitarni put“ se seli u kategoriju MTB/Bicikl, gdje će pobjednica u ženskoj kategoriji odlučiti kome će donirati namijenjena financijska sredstva. Donator trećeg kola je obrt Luxor informatika, vl. Luka Hrković iz Jastrebarskog.

Treće kolo počinje u petak 03. veljače.
Pošto je vremenska prognoza za treće kolo nešto povoljnija (preko 10 stupnjeva) očekujemo od svih vas natjecatelja još barem 10% više prijava. 🙂 

Galerija slika se nalazi na našoj Facebook stranici: