Liga “Tilčekov put” je humanitarno virtualna liga.

Odlukom organizatora, tjedni pobjednik određene kategorije lige “Tilčekov put”, potpuno samostalno će odlučiti kojoj udruzi želi donirati financijski iznos. Nakon završenih prijava natjecatelja organizator će odrediti financijski iznos koji će se donirati svaki tjedan. I tako za svih šest kola. Visina pojedine tjedne donacije će ovisiti o konačnom broju svih prijavljenih.  

Udruga koja će biti odabrana i koja će primiti donaciju mora biti javno prepoznata kao udruga za aktivnost i pomoć djeci.

Udruge će birati pobjednici po sljedećem redoslijedu:

1. kolo: 15. do 17.01.2021. – pobjednica kategorije Trčanje/Hodanje ŽENE
2. kolo: 22. do 24.01.2021. – pobjednik kategorije Trail/Planinarenje MUŠKARCI
3. kolo: 29. do 31.01.2021. – pobjednik kategorije MTB/Bicikl ŽENE
4. kolo: 05. do 07.02.2021. – pobjednica kategorije Trčanje/Hodanje MUŠKARCI
5. kolo: 12. do 14.02.2021. – pobjednik kategorije Trail/Planinarenje ŽENE
6. kolo: 19. do 21.02.2021. – pobjednica kategorije MTB/Bicikl MUŠKARCI

Tjedni pobjednik određene kategorije je osoba koja osvoji u jednom kolu (3 dana od petka do nedjelje) najviše bodova u određenoj kategoriji koja je na rasporedu za podjelu donacije udruzi po vlastitom odabiru. U slučaju dva ili više tjednih pobjednika (imaju isti broj bodova), prednost će imati pobjednik koji je napravio više metara/kilometara (u kategoriji Trčanje/Hodanje) ili manje metara/kilometara (u kategoriji Trail/Planinarenje i MTB/Bicikl). Ukoliko i tu bude identičan rezultat, tada će se ždrijebom proglasiti tjedni pobjednik koji će odlučiti kojoj udruzi će se donirati određena financijska sredstva.

Ukoliko se pobjednik neće moći odlučiti kome donirati, pripremili smo popis udruga po našem izboru.

POPIS UDRUGA