1. prvo se trebate prijaviti i uplatiti kotizaciju za ligu (PRIJAVE do 10.01.2021.) – nakon što se prijavite u roku jedne minute će Vam na Vaš e-mail stići podatci za uplatu – PRIJAVA
 2. prije početka lige na Vaš e-mail ćete primiti virtualni broj koji si možete isprintati i ponosno ga nositi na Vašim aktivnostima
 3. liga počinje prvim kolom koje se održava 15., 16. i 17. siječanj 2021., a završava posljednjim 19., 20. i 21. veljača 2021. godine
 4. ukupno se trči ŠEST KOLA
 5. svaki sudionik bira mjesto i vrijeme kad i gdje će trčati/voziti bicikl, hodati, planinariti, ali vrijeme OBAVEZNO mora biti u danima od petka 00:00h do nedjelje 24:00h
 6. preporučena minimalna distanca Trčanja/Hodanja je 480,00 metara, a ako je ne možete istrčati slobodno ju prehodajte (osvajate 1 bod za 480,00 metara prijeđenog puta)
 7. nema preporučene minimalne distance visinske razlike ili prijeđenog puta kod Trail/Planinarenja i MTB/bicikl, ali osvajate 1 bod za 480,00 metara ostvarene visinske razlike i 1 bod za 480,00 metara prijeđenog puta. Bodovi ostvareni za visinsku razliku i prijeđeni put se tada zbrajaju na dvije decimale. Ukoliko je pojedini rezultat ispod 480,00 metara, također ćete osvojiti neke bodove (ali ispod 1 bod)
 8. nakon odrađene aktivnosti prijavljujete svoj rezultat preko jednostavne forme na www.tilcekovput.eu (nakon što se zatvore PRIJAVE na ligu, otvoriti će se PRIJAVA REZULTATA)
 9. prijave Vaših rezultata se mogu poslati najkasnije do ponedjeljka do 12.00h za prethodni vikend (dane od petka do nedjelje)
 10. nakon svakog kola objavljujemo rezultate pojedinačno i po timovima/klubovima (srijeda/četvrtak)
 11. u svakom kolu biramo tjednog pobjednika određene kategorije, koji će donirati određeni financijski iznos udruzi po vlastitom izboru (iznos je povezan sa ukupnim brojem prijavljenih natjecatelja, što znači više natjecatelja = viša pojedina tjedna financijska donacija)
 12. nakon posljednjeg kola šaljemo službeni buff lige “Tilčekov put” i finišersku medalju
 13. nakon završetka lige proglašavamo konačne rezultate u svim kategorijama (pojedinačno, timsko/klubsko), te šaljemo pripadajuće nagrade na Vaše adrese. Sve nagrade možete provjeriti OVDJE.