Utrka/liga u kojoj možete nastupati gdje god poželite, a za konačan plasman važna je DUŽINA pređenog puta.

TRČANJE/HODANJE – za konačan plasman mjeri se dužina prijeđenog puta po jednom zapisu, dijeljenja sa brojem 480. Ostvareni prijeđeni put od minimalno 480,00 metara donosi 1 bod.

Ako ste pročitali opis utrke i razlog zašto se utrka zove „Tilčekov put“ vjerujemo da znate što znači broj 480.

Ako si možete isplanirati Vašu rutu, obratite pozornost da ukoliko Vaš prijeđeni put (ako ste u kategoriji TRČANJE/HODANJE) bude npr. 5.000 metara, osvojili ste 10,42 boda. Prijeđeni put 5.000 metara se dijeli sa brojem našeg Tilčeka koji je 480, što iznosi 10,42.

Preporučena minimalna distanca za osvajanje 1 boda u kategoriji Trčanje/Hodanje je 480,00 metara, a ako je ne možete istrčati slobodno ju prohodajte.

Za sudjelovanje u natjecateljskom dijelu utrke „Tilčekov put“ obavezno morate imati korisnički račun otvoren na Stravi, Garminu, Suunto ili sličnom sustavu koji mjeri prijeđeni put i visinu gdje je potrebno. Kod prijave rezultata potrebno je upisati poveznicu na Vašu aktivnost. Ukoliko nemate sportski sat, visinu i prijeđeni put Vam mjeri i primjerice aplikacija Strava preko Vašeg mobitela koji mora biti s Vama. Pozivamo na FAIR PLAY.

Ukoliko nemate neku od navedenih aplikacija, slobodno možete sudjelovati, ali Vas tada ne možemo uvrstiti u natjecateljski dio gdje možete osvojiti dodatne nagrade.


Utrka se održava 6 vikenda, a moguće je nastupati samo od petka do nedjelje. Svoju aktivnost možete imati u jednom od navedena tri dana u pojedinom vikendu ili sva tri dana u pojedinom vikendu. Ukoliko imate aktivnosti sva tri dana, bodovi se zbrajaju, te šaljete u prijavi sva tri rezultata. Ali obavezno je važno znati da vrijede samo aktivnosti napravljene u vremenu od petka 00.00h do nedjelje 24.00h. Također je vrlo važno znati da za svaki dan možete prijaviti samo TRI aktivnosti u jednoj kategoriji. 

Nakon što obavite aktivnost za vikend, do ponedjeljka do 12.00h morate poslati svoje poveznice (linkove) preko obrasca na našoj web stranici. Slike, screenshotove ne prihvaćamo, nego obavezno morate poslati direktan link na Vašu aktivnost koja se nalazi na jednom od sustava za mjerenje aktivnosti. Obavezno aktivnost stavite na JAVNO, jer u protivnom nećemo moći vidjeti Vaš rezultat. I sve do kraja lige molimo Vas da sve zapise ne brišete. 

Nakon što u ponedjeljak do 12h primimo sve Vaše rezultate, obraditi ćemo ih, te ćemo ih do srijede/četvrtka objaviti.


POSEBNE NAPOMENE
Bilo koja od aktivnosti ne može trajati dulje od 24h. Aktivnost koja bude duža od 24h, neće biti uzeta u obzir.
Nije dozvoljeno kombinirati više aktivnosti u jednu kategoriju (npr. vožnja biciklom i trčanje u jednom zapisu odnosno aktivnosti). Svaka aktivnost ide u točno određenu kategoriju. 
Aktivnost se NE MOŽE napraviti na raznim spravama kao što su trenažer, traka za trčanje i sl. 

Sudjelovati možete u više kategorija, ali za svaku kategoriju je potrebno dodatno podmiriti kotizaciju. Startnina iznosi 15,00 € (113,02 kn) (primite 1x medalju). Za svaku dodatnu kategoriju kotizacija iznosi 5,00 € (37,67 kn).


Nagrade se dijele u svim kategorijama:
POJEDINAČNO MUŠKI (pehar)
POJEDINAČNO ŽENE (pehar)
KLUBSKE NAGRADE (pehar)

Nagrade osvajaju tri najbolja u svakoj pojedinačnoj kategoriji, a dijelimo nagrade posebno za žene i posebno za muškarce. Za najbolje klubove/timove osigurali smo pehare u svakoj kategoriji.

Za sve prijavljene osigurali smo FINIŠERSKE MEDALJE..

Sve navedeno šaljemo na Vaše adrese odmah nakon završetka zadnjeg kola utrke.


U paket STARTNINE je uključeno:

  • sustav prijave na stranici www.tilcekovput.eu
  • šest kola trčanja/bicikliranja/planinarenja/hodanja
  • jednostavan sustav za prijavu rezultata preko www.tilcekovput.eu
  • obrada i objava rezultata za svih šest kola i na kraju lige
  • finišerska medalja za sve prijavljene
  • slanje medalja nakon zadnjeg kola
  • pehari za najbolje u svakoj kategoriji
  • pehari za najbolje klubove

STARTNINA – kotizaciju za ligu

Kotizacija: 15,00 € (113,02 kn) za sve (odrasle i djecu) – cca 2,50 € (18,84 kn) po kolu

Organizator

TILČEK TEAM Jastrebarsko

Kontakt organizatora: Dejan Juranić095 77 200 70; info@tilcekovput.eu